Kwaliteit stoffen

 

Kies een stof die je mooi vindt, maar ook een stof met de juiste eigenschappen. Wilt u een voordelige stof of een stof van hoge kwaliteit? Waterafstotend of toch niet? Comfortabel zacht of iets stugger? Zet je wensen op een rijtje en kies zelf.

 

Sunproof 

Sunproof heeft een goede prijs / kwaliteit verhouding. Voelt wel stug aan en de donkere stoffen kunnen in de zon heet worden. De effen kleuren en de dessins zijn goed onderling te combineren.

 

Sunshine

 

De Sunshine stoffencollectie heeft een zachte en aangename touch met goede eigenschappen voor binnen en buitengebruik. Sunshine wordt in Europa geproduceerd volgens REACH normen ( milieu vriendelijk ) en is gemaakt van Dralon. Sunshine heeft dan ook een prima lichtechtheid, goede slijtvastheid en is waterafstotend. Door de eindeloze uni stoffen in combinatie met talloze strepen en dessins heeft u de mogelijkheid om een persoonlijke tint te geven aan het verfraaien van uw terras, erker of interieur. Er is geen grens aan ideeën!

 

Sunshine Plus 

De Sunshine plus stoffencollectie is het neusje van de zalm op het gebied van outdoorstoffen. Sunshine wordt in Europa geproduceerd volgens REACH normen ( milieu vriendelijk ) en gemaakt van solution dyed acrylic geeft dit een zachte en aangename touch met de hoogste lichtechtheden en slijtvastheid. De Europese producent geeft dan ook 3 jaar garantie op deze kwaliteit. Door de eindeloze uni stoffen in combinatie met talloze strepen en dessins heeft u de mogelijkheid om een persoonlijke tint te geven aan het verfraaien van uw terras, erker of interieur. De mogelijkheden zijn eindeloos!