Horeca kussens op maat kopen

Wilt u een nieuw terras inrichten met nieuwe meubels? Dan wil je natuurlijk dat de gasten comfortabel kunnen zitten. Kussensopmaat.nl is gespecialiseerd in horeca kussens op maat. Wij maken in eigen beheer terraskussens, stoelkussens, loungebank kussens, tuinkussens, loungekussens in elk gewenst formaat.

Wij kunnen bij u langs komen om alles in te meten. Vervolgens adviseren we u omtrent de juiste stof, kleur, schuim en afwerking. Wij proberen vaak de uitstraling van uw terras in de kleur van uw huisstijl te maken. Het is zelfs mogelijk om uw logo of van bijvoorbeeld de brouwerij op uw kussens te laten bedrukken of borduren. Hierdoor creëert u een goede eerste indruk bij uw gasten, wat uiteindelijk voor volle terrassen gaat zorgen.

 

Terras kussens op maat

Wij leveren top kwaliteit kussens voor een lage prijzen! Afgelopen tien jaar hebben wij al vele strandtenten, restaurants, hotels en cafe's mogen inrichten met kussens op maat. Van eenvoudige sierkussens tot complete terras inrichting met bijpassende kussens op maat.

vraag een vrijblijvende offerte aan, zodat we u overtuigen van het grote verschil. Mocht u naast kussens op maat ook andere wensen hebben omtrent inrichting, meubels en decoratie dan kunnen wij u hier ook in adviseren. Wij beschikken over een groot netwerk waar we al jaren lang mee samenwerken.

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen, neem dan met ons contact op en laat u adviseren.

 

START NU MET KUSSENS ONTWERPEN